Groeps arrangementen

Je voelen als een glamourgirl, fotomodel, model voor 1 dag of eens mooi anders. Wie wil dat niet? Bij ons krijg je die kans tijdens een georganiseerde Fotoshoot.
Na ontvangst met een verfrissend welkomstdrankje is er een korte introductie en starten we. Zo word je professioneel opgemaakt door onze visagisten en wordt je haar verzorgd door onze haarstylisten.
Vervolgens sta je in de spotlights voor een echte glamourshoot.
Na deze avond bewerkt de fotograaf de door jou uitgekozen foto('s) en deze kun je in een door jou gewenste afmeting bij haar bestellen.

Het glamourfeest is voor iedereen. Jong en oud, voor slank of een maatje meer, ingetogen- of extravagante mensen, van 6 tot 8 personen, v.a. € 99,95 p/persoon.

BedrijfsuitjeVriendinnendagMoeder & dochterVrijgezellenfeestGlamourpartyKinderfeest
Profielshoot

       

GROEPS MAKE-OVER

Welke kleur en styling past het beste bij mijn persoonlijkheid en uitstraling? Heb jij geen antwoord op deze vragen? Arrangeer dan een complete metamorfose door onze haarstylistes en visagistes. Eén ding is zeker; wij laten jou stralen! Neem vrijblijvend contact op om meer te weten te komen over de mogelijkheden.

Na ontvangst met een verfrissend welkomstdrankje is er een korte introductie en starten we met de Comcards ColourMode advies, knippen we je haren in een goed model wat past bij de contouren van je gezicht en krijg je een sprankelende make-up.
Het Make-over feest is voor iedereen.
Voor een groep tot 8 personen € 99,95 p/persoon.

Uiteraard kan indien je dit wenst je haar tijdens dit arrangement ook gekleurd worden.

                  

 

Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net