Permanente make-up by Cis

Permanente make-up blijft altijd op z’n plaats. ‘s Morgens, ‘s middags en ’s avonds altijd een verzorgde uitstraling. Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht niet ‘kaal’ want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend.

PMU Specialiste Cis is gespecialiseerd in de Hairstrokes techniek voor wenkbrauwen 
(met haartjes ingetekende wenkbrauwen) 

Veelgestelde vragen met antwoorden:

Doet het pijn? 
Nee permanente make-up is niet geheel gevoelloos maar wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. dankzij onze nieuwste computer-gestuurde apparatuur (eventueel in combinatie met verdovingscrème) kunnen onaangename prikkels tot een minimum beperkt worden. 

Hoe lang blijft het zitten?
In het algemeen blijft het altijd zichtbaar zitten, de intensiteit van de kleur kan wel vervagen. Dit is echter volkomen afhankelijk van persoon tot persoon, het kleurgebruik en of er een zonnefactor wordt gebruikt. Om het jaar is het mogelijk een opfrisbehandeling te laten uitvoeren, deze is voor vaste klanten voor de eyeliner 85,- en wenkbrauwen v.a € 125,- indien men een aanpassing wil zal dit hoger liggen. Ook moedervlekjes en of sproetjes zijn mogelijk v.a. 85,-

Als ik het niet mooi vind, wat dan? 
Alvorens te pigmenteren wordt het model van de wenkbrauw of lipliner voorgetekend en in overleg wordt de kleur bepaald. Pas als alles naar wens is wordt begonnen met pigmenteren. 

Hoe lang duurt een behandeling? Een behandeling neemt ongeveer 1,5 uur in beslag. Is het eindresultaat meteen zichtbaar? Nee, de eerste week zal de pigmentatie aanzienlijk donkerder zijn dan het eindresultaat. De kleur neemt ca. 40% af in intensiteit binnen een week. 

Wat is de prijs? 
Afhankelijk van uw wensen ligt de prijs van een permanente make-up tussen de € 104,95 - € 275,-

Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net