Eyeliner & brows

Eyeliner & Brows

Mooie, volle en gelijke wenkbrauwen, zonder veel gedoe in de ochtend. Permanente make-up is geschikt voor ieder huidtype. In de wereld van permanente make-up zijn er verschillende soorten manieren om vollere en mooiere wenkbrauwen te creëren. Wij van Ti Sento leggen graag uit hoe wij werken en wat er zoal mogelijk is op het gebied van permanente make-up.

PhiBrows

Microblading is een hyperrealistische techniek om de wenkbrauwen handmatig te tekenen (met behulp van microblading). PhiBrows is tegenwoordig een van de meest populaire schoonheidsbehandelingen dankzij de vele voordelen die het de klanten biedt.Vooraf wordt er altijd geluisterd naar jouw wensen, de vorm en kleur van het pigment. We tekenen eerst een model op je huid en wanneer het ontwerp bevalt, brengen we het pigment pas in de huid. Om de huid te verdoven, is het mogelijk om lidocaïne-prilocaïnecrème te gebruiken. Deze crème moet een uur van tevoren op de huid worden aangebracht.

Houd er rekening mee dat het pigment in de eerste dagen donkerder zal zijn dan je graag wilt! Rond vier dagen na de behandeling zal het lichter worden doordat de opperhuid het pigment zal afstoten. Korstjes en/of schilfertjes zijn dus heel normaal in deze fase.

Na deze afstoting zien je wenkbrauwen er soms weer iets te licht uit en is er een touch-up behandeling mogelijk. Deze touch-up wordt minimaal 4 weken na de eerste behandeling uitgevoerd. Ook kunnen correcties worden aangebracht in de vorm en kleur van je wenkbrauwen. Hoe ‘ouder’ de huid, hoe langer het duurt voor de opperhuid hersteld is. Houd er daarom rekening mee dat een nabehandeling bij oudere personen pas na 5-6 weken kan plaatsvinden.

Hoewel permanente make-up lijkt op tatoeëren, zit hier wel degelijk verschil in. Bij een tatoeage wordt pigment in het onderhuids bindweefsel geplaatst. Dit is echt permanent. Permanente make-up wordt in de lederhuid geplaatst. Omdat deze huid van nature wordt vernieuwd, zal de pigmentatie na 1 tot 4 jaar vervagen en is er, indien gewenst, een herhaalbehandeling mogelijk.

Ombre brows
Bij deze techniek wordt de aanzet van de wenkbrauw lichter, als een schaduw-effect, en de uiteinden steeds donkerder. Het resultaat is een natuurlijke, zachte uitstraling en vollere wenkbrauwen.

Permanente eyeliner
Gevoelige ogen of geen vaste hand om mooie lijntjes boven of onder de ogen te tekenen? Dan is permanente eyeliner een uitkomst! Wij gebruiken een PMU-apparaat die ervoor zorgt dat de gewenste breedte, kleur en vorm aangebracht kan worden.

Zeg vaarwel tegen uitgelopen make-up en asymmetrische vormen! Wat mag Ti Sento voor jou betekenen?

Prijzen

  • Eyeliner € 153,50
  • Ombre Brows (schaduw) € 303,50
  • Micrablading Brows (Hairstrokes) € 350,00

Meer behandelingen

Nails

Weinig haar

Plasmalift

Fillers

Ontharen

Hair

Make-up

Skin

Brows