Make-up

a finishing touch, the final accessory

Wij werken met vegan make-upproducten die je huid laten ademen. Het aanbrengen van deze make-up neemt niet veel tijd in beslag, want dankzij onze tips & tricks ben je in no-time voorzien van een frisse en prachtige uitstraling!

Touch-up

Heb je iedere dag dezelfde make-up routine, is er een bijzondere gelegenheid waarvoor je jezelf extra mooi wilt maken of heb je simpelweg geen tijd om alle laatste trends op het gebied van make-up te volgen? Ti Sento biedt de oplossing!

Onze stylisten en visagisten zorgen ervoor dat alle kennis up-to-date is en begeleiden je van begin tot eind. Onze make-upproducten zijn ook verkrijgbaar in de salon, zodat je de technieken later ook zelf kunt toepassen.

Onze touch up behandeling is gratis bij een kleurbehandeling!

Bridal make-up
Je gaat trouwen, van harte gefeliciteerd! Een prachtig moment in je leven en die ene dag wil jij er minstens zo prachtig uitzien. Bij Ti Sento luisteren we naar jouw wensen en werken we met een proef make-up. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en voorkom je onaangename verrassingen! Bridal make-up is ook mogelijk op locatie. Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Postmortale make-up
Iemand herinneren zoals diegene was, dat is wat veel nabestaanden graag willen. Een positief herinneringsbeeld is een heel belangrijk onderdeel van de rouwverwerking. Wij van Ti Sento zijn gespecialiseerd in postmortale make-up en helpen je graag om dit onderdeel van het afscheid zo mooi mogelijk te laten verlopen.

Workshop ‘Step by step’
Hoe breng je een perfecte basis make-up aan voor overdag en ’s avonds? En wat is de beste manier om de sterke punten van je gezicht te accentueren? Tijdens deze intensieve workshop worden theoretische kennis en praktijkopdrachten gecombineerd en ontdek je diverse make-uptechnieken. In één dag maak je onder ervaren begeleiding kennis met de mogelijkheden van jouw eigen gezicht. Door te werken met kleine groepen, is het mogelijk om iedereen individueel te begeleiden. Bij deze workshop werken we met ons eigen make-up merk.

Heb jij een speciale gelegenheid en wil je onze hulp of lijkt het je leuk om een workshop te volgen? Maak dan een afspraak of neem telefonisch contact met ons op.

Prijzen

  • Make-up € 45,00 p.p.

Meer behandelingen

Nails

Weinig haar

Plasmalift

Fillers

Ontharen

Hair

Make-up

Skin

Brows