Skin for life

Skin for Life

Medical beauty en verwijderen van oneffenheden
Huid ontsierende couperose, rode adertjes, bloedblaasjes, pigmentvlekken, ouderdomswratten en steelwratjes kunnen we eenvoudig verwijderen zonder schade aan de huid te veroorzaken met onze T-away. De T-away is een apparaat dat direct resultaat biedt!

In de meeste gevallen is één behandeling genoeg, maar in sommige situaties zijn meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen.

Deze behandeling duurt ongeveer 15 minuten en is al vanaf € 35,00 te boeken!

(Ultrasound) facelift
Ultrasound Therapie is een aangename, verzorgende behandeling. Geluidsgolven veroorzaken minieme trillingen die, als een ultrasone micromassage, de doorbloeding stimuleren, afvalstoffen afvoeren en ervoor zorgen dat voedingsstoffen beter worden opgenomen. Het bevordert celdeling en celvernieuwing.

De behandeling is zeer aangenaam te ondergaan. Je huid is voor langere periode zichtbaar gevitaliseerd.

  • Gezichtshuid
  • Hals
  • Decolleté

 

Microdermabrasie of Chemische Peeling

Wanneer de de huid dof, grauw en vermoeid oogt kun je kiezen voor een intensievere pvorm van peeling. De huid krijgt hierdoor tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien voor een gedurende lange periode.

Een chemische peeling is bij veel huidproblemen effectiever dan een microdermabrasie behandeling. Maar als je deze twee methoden met elkaar combineert, krijg je een behandeling die de huid op verschillende manieren zowel mechanisch als chemisch zal ex foliëren. Vraag naar het beste behandelingsadvies voor jouw huid.

Wil je / over de mogelijkheden of direct een afspraak maken?

Prijzen

  • Gezichtsbehandeling (30 minuten) € 48,50
  • Gezichtsbehandeling (60 minuten) € 97,00
  • T-Away € 35,00
  • Ultrasound oogcontour- of facelift* (meerprijs in behandeling) € 35,00 / € 55,00
  • Microskinpolish (meerprijs in behandeling) € 35,00
  • Chemische Peeling (meerprijs in behandeling) € 35,00

*Dit is een vanaf prijs. Kom in contact om te kijken naar mogelijkheden!

Meer behandelingen

Nails

Alopecia of kaal?

Plasmalift

Fillers

Ontharen

Hair

Make-up

Skin

Brows