Ons team

Ti Sento betekent ‘ik voel jou’ en dát is waar wij voor staan.

Van buiten is het al een prachtig pand, maar eenmaal over de drempel kom je terecht in een heel andere wereld. Dit herenhuis dateert uit 1860 en is ingericht volgens de kunststroming ‘Jugenstil of Art Nouveau’, wat erg populair was tussen 1890 en 1914.

Hoewel het pand dateert uit 1860, geldt dit natuurlijk niet voor onze behandelingen en producten die wij aanbieden. Onze productlijnen Kevin Murphy en Four Reasons zijn vegan en onze verpakkingen zijn vervaardigd van ocean waste plastic. Onze locatie is ingericht op ‘vroeger’, maar onze werkwijze is gericht op de toekomst.

Ciska

Eigenaresse

Specialisaties: Haarstyling, visagie, kleur- beauty en anti-aging deskundige, permanent make-up & scalp tattoo artist, medical skinrepair, lip- en gezichtsfillers.

Deze liefhebbende (schoon)moeder en beppe leeft samen met haar partner Marc en hun drie honden in Drachten. In haar vrije tijd wandelt ze graag in de natuur, reist zij naar mooie oorden en haalt zij ontspanning uit het bezoeken van marktjes en schilderen op doek. Daarnaast is zij gediplomeerd interieurdesigner en zie je dat terug in deze geweldig sfeervolle salon. Bekend gezicht? Ja! Je kent Ciska misschien wel van het programma Looking Good van RTL4.

Ciska praktiseert het kappersambacht met hoofdletter K, knipt intuïtief en blijft zoeken naar de juiste stijl en valling van het haar. En met succes; klanten noemen haar niet voor niets een haarkunstenaar. Met haar fijne, open uitstraling zorgt Ciska ervoor dat iedere klant zelfverzekerd en tevreden de salon verlaat.

Door haar liefde voor dieren en de wereld waarin we leven, werkt Ti Sento 100% dierproefvrij en vegan!

Hendrika

Salonmanager

Specialisaties: Haarstyling, visagie, kleur- en beauty, medical skinbeauty, definitief ontharen.

Al sinds 2002 is Hendrika een zeer vertrouwd gezicht bij Ti Sento. Deze op-en-top vakvrouw staat bekend om haar goede geheugen en inzicht in kleurenleer. Dit talent heeft ervoor gezorgd dat Hendrika dé kleurspecialiste van de salon is geworden. Zij deelt haar leven met partner Jeroen, dochter Luna en zoon Sem. In haar vrije tijd geniet ze het liefst van haar gezin op het prachtige Ameland. Ook haalt Hendrika ontspanning uit lezen en bakken.

Haar concentratie op haar werk neemt haar gedachten regelmatig in beslag. Kijk daarom niet raar op als ze je bij binnenkomst niet meteen opmerkt. Het leukste wat een klant ooit tegen Hendrika zei, was: ‘jij bent het beste wat me is overkomen. Ik blijf je altijd trouw.

En daar doen we het voor!

Esra

Beautyspecialist & Nagelstyliste

Specialisaties:  Nagelsstyliste Bio nagels, definitief ontharen, assisteren uitgroei, kleuren en highlights, schoonheidsspecialiste in opleiding.

Deze dame is ontzettend nauwkeurig en precies, in haar vrije tijd reist zij het liefst naar zonnige oorden en trekt ze graag op met haar vriendinnen. Naast haar nagelstudio werkt ze in de salon om de fijne kneepjes van het beautyvak eigen te maken.

Hopelijk ziet ze jou binnenkort eens op haar stoel in de salon voor een gezichtsbehandeling c.q. haarkleuring, of mooie verzorgde en gezonde nagels.

Heel graag tot dan!